Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Travlhed i industrien

Travlhed i industrien

For tiden er der fuld fart over feltet i Slagelse Engineering, og vi arbejder på en masse nye spændende projekter som, forhåbentlig bliver en realitet hen over efteråret/vinteren. Men vi har høje ambitioner for fremtiden, og vi forsøger derfor stadig at få et par nye kunder ind inden 2019 går på hæld.

Det kan være kunder som f.eks. søger hjælp til:

Der er generelt stigende travlhed i industrien for tiden – både hos producenter af stålkomponenter, som skal kvalitetssikre disse for at imødekomme interne eller eksterne krav, men også ved virksomheder, som indkøber ydelser udefra, der skal kvalitetssikres for at sikre den rette kvalitet i produktet samt at diverse krav overholdes.

Deltagelse i HI19

Der er Industrimesse i Herning i oktober, og det er planen at Casper deltager i messen – Både for at gense gamle bekendtskaber, men også for at udvide netværket og kendskabet til Slagelse Engineering generelt til virksomheder, vi ikke er i kontakt med i dag.

Slagelse Engineering har ikke en stand på Messen, men vil blot deltage som besøgende en enkelt dag.

Kontakt med nye kunder

Det kan være svært at være synlig når man er en lille nystartet virksomhed, og derfor er det vigtigt for os at have muligheden for at udvide vores netværk konstant – både med nye kunder og samarbejdspartnere.

Vi har ingen sælger i Slagelse Engineering, som kontakter de store virksomheder, men vi finder udelukkende vores kunder ud fra vores eksisterende netværk, som vi har fået opbygget gennem tidligere jobs. Dette kan give lidt udfordringer med at gøre os synlige overfor virksomheder, som søger konsulenter med teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, maskintekniker eller produktionsteknolog.

Specielt virksomheder som ikke har nogen relation til os, og som derfor slet ikke ved at vi findes, kan vi have svært ved at finde, men det arbejdes der på.

Ligeledes når det kommer til svejsekoordinering og vi gerne vil i kontakt med de mindre smedevirksomheder som har behov for en ekstern svejsekoordinator, som vi kan hjælpe med at imødekomme kravene i DS/EN 1090 & DS/EN 3834, samt andre svejsetekniske udfordringer.

Disse smedevirksomheder skal vi også have gjort opmærksomme på at vi findes og at muligheden for at få en ekstern svejsekoordinator også er tilstede for dem, både ved at gøre os synlige online men også ved at få budskabet udbredt igennem vores netværk.

/Casper Berg

Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en e-mail:
[email protected]

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg