Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

SMV Digital

Få ekstern hjælp til digital omstilling.
Slagelse Engineering kan være behjælpelige med alt lige fra optimering af arbejdsgange ved hjælp af LEAN, samt digitalisering af arbejdsgange med henblik på optimering af fabriksflow.
Kontakt os i dag

Digital omstilling

Slagelse Engineering er godkendt leverandør til virksomheder som har et ønske om at digitalisere processer & arbejdsgange, og som har modtaget midler til gennemførsel af et digitaliseringsprojekt igennem SMV-Digital.

Puljerne som bliver udbudt igennem SMV-Digital kan benyttes til digital omstilling eller grøn omstilling, men ligegyldigt om du har fået tildelt den ene eller den anden pulje kan vi rådgive dig igennem hele processen.

Hvad enten det omhandler digitalisering af arbejdsgange ifm. Opdatering af produktionsgrundlag for at modne et produkt til digital omstilling, eller om det handler om effektivisering af jeres produktion via optimering igennem LEAN – er vi dit sikre valg.

Omstilling fra Papir til iPad

Har du en produktion som er baseret på tunge papirgange, der som et led i digitalisering kunne have brug for at få gjort kommunikationen fra kontor til produktion papirløs? kan vi hjælpe dig med at modne dit produktionsgrundlag og sætte hele systemet op til digital kommunikation på tværs af virksomheden.

Vi kan hjælpe dig med at modne dit produktionsgrundlag og få det hele dokumenteret digitalt, så det hele kan fremvises digitalt på enten en computerskærm eller en IPad. – Tænk hvis en sælger kunne have den nyeste salgsskitse med på sin IPad ved kundemøder, eller måske en 3d-model af produktet som kunden kan få vist i deres eget miljø.

Standardisering og Optimering af produkter, styret via konfigurator

Ifm. Digitaliseringen i SMV-Digital kan det være meget fordelagtigt for både producenten og slutkunden at standardisere et produkt således at det bliver simplificeret og eks. sammensat af moduler som kunden selv ønsker. Disse moduler bør opdeles således at de giver flest mulige kombinationsmuligheder uden at skulle tilpasse modulerne undervejs.

Disse moduler kan evt. sammensættes i en konfigurator ude ved kunden, og vises via argumented reality, sådan at kunden kan se deres nye produkt i deres egne omgivelser.
Eks. et nyt spisebord eller en ny lampe indsat i kundens egen stue – alt sammen digitalt på IPad eller Computer.

Selvfølgelig er det en forudsætning af produktet er standardiseret og modulopbygget for at kunne imødekomme konceptet om digital konfiguration, vi ved Slagelse Engineering har mange års erfaring med optimering og modulopbygge maskiner.

Vi har lavet alt lige fra møbler til medicinaludstyr – både store og små projekter.