Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Vi har fået ny hjemmeside

Slagelse Engineering har fået ny hjemmeside

Velkommen til vores nye hjemmeside.

For at kunne professionalisere vores udtryk samt vores synlighed udad, har vi valgt at få lavet en ny flot hjemmeside som kan hjælpe vores kunder med at finde information omkring hvad vores konsulenter kan tilbyde.

Vi ønsker at vores kunder skal kunne finde information omkring hvad vi kan hjælpe dem med ved at kigge på vores hjemmeside, og give kunden lyst til at kontakte os for en snak omkring, hvilke muligheder der er for et evt. samarbejde

Overblik over hvad Slagelse Engineering tilbyder

Formålet er at hjemmesiden skal give et godt overblik over hvad Slagelse Engineering kan tilbyde vores kunder, så kunden ikke er i tvivl om hvilke ydelser de kan forvente at få fra os, når det kommer til mekaniske konsulenter.

Da vi tilbyder flere forskellige ydelser indenfor konstruktion og svejsning, er det tanken at hjemmesiden skal sikre at ligegyldigt om kunden søger en konsulent til maskinkonstruktion, svejsekoordination eller projektledelse, så kan de altid finde information på vores hjemmeside omkring det behov de har.

Svejsekoordinator på timebasis eller maskinkonstruktør til 3d tegning

Hvis en virksomhed der producerer stål iht. DS/EN 1090 mangler en svejsekoordinator og ikke har arbejdsopgaver til en svejsekoordinator på fuld tid, vil det i mange tilfælde vare en rigtig god forretning at anvende en svejsekoordinator på timebasis. Fordelen ved dette er at de altid får en opdateret svejsekoordinator, og at de kun betaler for de timer de ønsker at anvende svejsekoordinatoren. Denne viden skal kunden være i stand til at finde på hjemmesiden på siden ”svejsekoordination”

En anden virksomhed, som producerer specialmaskiner til medicinalbranchen, har måske et behov for en ekstra medarbejder i 3-5 måneder, og ønsker i den forbindelse at anvende en ekstern konsulent til opgaven. Både for at få en kompetent og dygtig medarbejder, men måske er det usikkert hvordan situationen i virksomheden er, når projektet er afsluttet, og det derfor ikke er attraktivt at fastansætte en medarbejder.

Det kan også være en virksomhed, som får produceret nogle svejste emner i udlandet, som de ønsker at få kvalitetssikret efter eks. DS/EN 1090 samt DS/E 3834-serien, men virksomheden har ikke en medarbejder med ledig kapacitet til opgaven, eller måske har virksomheden slet ikke en medarbejder med kompetencerne til opgaven. Her vil det være en mulighed at anvende en ekstern konsulent til opgaven, dette vil også give mulighed for at kontere udgiften direkte på projektet.

I alle 3 tilfælde er det tanken at kunden skal kunne finde information på hjemmesiden og få et indtryk af hvad Slagelse Engineering, kan hjælpe dem med, og hvordan vores mekaniske konsulenter kan hjælpe kunden videre med deres projekt.

/Casper Berg

Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en e-mail:
[email protected]

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg