Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Udvikling & Prototyper - Hvad kan vi gøre?

Prototype eller Udviklingsprojekt

Hos Slagelse Engineering arbejder vi på mange forskellige projekter, og i mange forskellige brancher.

Transportindustrien, Pharma Industrien, Elektronik Branchen, Vindenergi, eller Fødevarer - vores kunder kan komme fra mange forskellige brancher og med mange forskellige bagrunde.

Fælles for dem alle, er at de har et produkt der skal udvikles og efterfølgende sættes i produktion.

Typisk har en kunde en ide til et produkt som skal udvikles og konstrueres i 3D, og kontakter derfor Slagelse Engineering for at få produktet færdigudviklet samt evt. udviklet efterfølgende.

Hele vejen igennem udviklingen har vi tæt dialog med kunden, og afholder løbende og systematiske reviews, for at sikre at vi opnår det ønskede resultat, og at kunden hele vejen er med i beslutningen omkring valg af løsninger og komponenter.

Vores projekter håndteres efter vores projektskabelon som er beskrevet i vores kvalitetsmanual, hvor vores projektledere følger en fast procedure fra projektets opstart til slut.

Det betyder at du som kunde kan forvente:

Vi kan være behjælpelige hele vejen fra udvikling til leverance. Vi har samarbejde med nogle gode leverandører som kan levere vores produkter i den kvalitet som vores kunder forventer.

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Hos os er alle faglærte med en efterfølgende uddannelse som enten Produktionsteknolog eller Maskiningeniør. Dette betyder at du som kunde, altid kan være sikker på at få kompetent & erfaren konsulent til dit udviklingsprojekt.

Mangler du en projektleder eller en konstruktør til dit projekt, så sig endelig til og lad os få en snak om mulighederne for et samarbejde.

Spørgsmål kan rettes til Casper på:
[email protected]
Tlf: +45 30 30 53 90

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en e-mail:
[email protected]

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg