Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

3DEXPERIENCE - PLM i Skyen

3DEXPERIENCE

Hos Slagelse Engineering har vi fuldstændig styr på revisionsstyringen af vores CAD filer gennem vores PLM (Product Lifecycle Management) system 3DExperience, der er en cloudbaseret løsning.

Ved at have en cloudbaseret løsning er det altid nemt at tilgå sin data og man slipper for udgifter og besvær ved at have en server kørende selv, og alt vores data opbevares sikkert.

Med 3DExperience har vi fuld sporbarhed på vores filer gennem diverse revisioner og vi kan altid gå en revision frem eller tilbage. Alle filnavne bliver autogenereret efter en regel som vi har sat op.

Filerne blive gemt i skyen i ”Collaborate Spaces” på kunde niveau, som svarer en mappestruktur i Windows stifinder. Herefter tildeler vi vores data et ”Bookmark” på projekt niveau, så det altid er nemt at finde data til et specifikt projektnummer.

Standard komponenter som for eksempel bolte, lejer, motorer mm. har fået deres egen mappe og bliver mærket efter leverandør og type, så disse også nemt kan tilgås og genbruges i nye konstruktioner.

Hvorfor bruger vi 3DExperience:

Fordeling af opgaver

Vi har også mulighed for at uddelegere opgaver til hinanden, hvor man kan vedhæftede filer og hele modeller til for eksempel gennemsyn. Her kan modtageren, som blandt andet kunne være slutkunden, se modellen og nemt markere områder og/eller skrive kommentarer til eventuelle ønskede ændringer i den browserbaserede platform.

Hos Slagelse Engineering konstruerer vi primært i Solidworks, men har erfaring med både Inventor og Creo Parametric. 3DExperience har plugins, der taler sammen med blandt andet ovenstående 3D modelleringsprogrammer, så det er en løsning hvor vi kan samle alt vores data.

Se nedenstående video for en beskrivelse af 3DExperience løsningen fra producenten.

Spørgsmål kan rettes til Casper på:
[email protected]
Tlf: +45 30 30 53 90

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en e-mail:
[email protected]

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg