Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Automation

Det smart.
Kontakt os i dag

Hvorfor Automatisere?

Flere og flere virksomheder oplever succes med at automatisere deres arbejdsgange, både for at nedbringe produktionstider, men også for at nedbringe arbejdsbelastningen for medarbejderne som dagligt laver mange rutineprægede bevægelser.

Ved Slagelse Engineering har vi mange års erfaring med automation, specielt indenfor Pharmasektoren men mange af de samme principper kan også anvendes i andre industrier og miljøer.

Det kan enten være optimering af enkelte processer, men også hele produktionslinjer og anlæg som skal optimeres og automatiseres, for at kunne optimere produktionstider og kvaliteten ved et ensartet produkt hver gang.

Kan vi automatisere & effektivisere vores produkt?

Hvad enten det omhandler produktion af fødevarer, konstruktionselementer eller produkter til medico, kan vi være behjælpelige med gennemførsel af dit projekt.

Typisk indleder vi et projekt ved at nedbryde det i mindre del-projekter, både for at sikre en effektiv og struktureret fremdrift, men også for at sikre at vi hele tiden er i stand til at være dynamiske overfor jeres ønsker til det endelige produkt.

Igennem hele projekter har vi tæt dialog med jer som kunde, og vi holder løbende status og review med jer hvor vi hele tiden følger op på projektets fremdrift. Disse møder og reviews bliver typisk fastlagt allerede i den tidlige del af projektet, sammen med udfærdigelsen af tidsplanen for det overordnede projekt.

Øget produktivitet
Cost-reduction
Høj gentagelsesnøjagtighed
Undgå ensartet arbejde
Driftsikker og stabil produktion

Mechanical Engineering & Software

Vi står for alt igennem projektet lige fra konceptudvikling af de mekaniske løsninger, til udvælgelse af softwareløsninger og dokumentation af disse, både via el-diagrammer & P&ID.

Alle mekaniske løsninger dokumenteres i SolidWorks, som er vores foretrukne program til konstruktion i 3d.