Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Om Slagelse Engineering

Slagelse Engineering blev stiftet i 2018 af Casper Berg.
Virksomheden leverer mekaniske konsulenter til kunder i det danske erhvervsliv, som mangler kapacitet til gennemførsel af mekaniske projekter, grundet manglende mandskab eller manglende interne kompetencer til de pågældende opgaver.
Kontakt os i dag

Mission

Slagelse Engineering leverer mekaniske konsulenter til det danske erhvervsliv. Vores konsulenter leverer ydelser indenfor områderne; mekanisk Konstruktion, projektledelse samt svejsekoordinering. Fælles for dem alle er, at det er med metal og mekanik som fællesnævner.

Vores mekaniske konsulenter er engagerede, entusiastiske konsulenter, der sætter en ære i at hjælpe kunderne med at gennemføre projekter på en sikker og professionel måde. Ved at lytte til de enkelte kundernes behov og kombinere det med et højt niveau af ekspertise, sikres succes i hvert enkelt projekt.

Vision

Slagelse Engineerings vision er at være det danske erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til eksterne mekaniske konsulenter.

Dette skal opnås ved at levere et tilfredsstillende, professionelt og gennemarbejdet produkt, der sikrer vores kunder den højeste tænkelige kvalitet – hver gang!

Egen tegnestue i Slagelse

Vores tegnestue ligger centralt i Slagelse, hvorfra vores konsulenter kan arbejde med den nyeste teknologi indenfor 3d & 2d software.

På tegnestuen har vi Udstyr og software som gør os i stand til at følge den seneste udvikling, og derved altid give vores kunder den mest professionelle resultat og ydelse.

Vi har mange års erfaring med nenstående programmer, og dem vi ikke har licens til, kan vi altid skaffe hvis det ønskes af kunden.

Dassault SolidWorks
Autodesk Inventor
Autodesk AutoCAD

Fra Svejste konstruktioner til Medicinal udstyr

Hos Slagelse Engineering kommer vores kunder fra mange forskellige brancher, og vi er derfor ikke begrænset til et enkelt produkt, vi kan derfor hjælpe med næste alle opgaver omhandlende mekanisk konstruktion og projektledelse heraf.

Vi har Stor erfaring udvikling af udstyr til den farmaceutiske industri, både omhandlende automation med robotteknologi samt udstyr til manuelle processer, er alt sammen noget vi har beskæftiget os med og derfor har viden om.

Ligeledes har vi mange års erfaring med udvikling og dokumentation af Svejste konstruktioner - både udfærdigelse af dokumentation samt kvalitetssikring efterfølgende.

Vi kan også være behjælpelige med at kvalitetssikre leverandører af svejste konstruktioner, hvor leverandøren eks. skal opfylde krav til DS/EN 3834 eller DS/EN1090. Slagelse Engineering råder over certificeret Svejsetekniker, hvilket giver os en stor viden om svejsning og kvalitetssikring heraf.

Netværk af eksterne konsulenter

Vi her et samarbejde med andre virksomheder i branchen, som gør os i stand til at gennemføre en ordre lige fra Tilbud til Prototype eller endeligt produkt. Dette gør os derfor i stand til at både håndtere mindre opgaver samt store tværfaglige projekter som kan løbe over lange perioder.

Udstedelse af Akkrediteret WPQR samt værkstedscertifikater

Igennem vores samarbejdspartner kan vi lave Akkrediteret WPQR til kunder som udfører svejsearbejde som er underlagt krav til disse. Specielt i brancher som bygningsstål samt farmaceutiske systemer kan være underlagt disse krav.

Alle WPQR kan udstedet på baggrund af DS/EN 156xx-serien og alle svejsecertifikater udstedet iht. DS/EN 9606-x - afhængig af materiale og proces