Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en email:
kontakt@slagelse-engineering.dk

×

Mekanisk Konstruktion

Specialister i mekanisk konstruktion, Research & Development, 3D-tegning, CE-mærkning og meget, meget mere.

Kontakt os i dag

Hos Slagelse Engineering er vi specialister i løsning af mekaniske udfordringer og mekanisk konstruktion – både som ON-site ingeniør/konstruktør og ved udførsel af opgave på vores egen tegnestue i Slagelse. Uanset hvad du har brug for, og hvor i verden dit projekt udspiller sig, er Slagelse Engineering din erfarne samarbejdspartner, når det kommer til mekanisk konstruktion og mekanisk rådgivning.

Bred erfaring indenfor mekanisk konstruktion / maskinkonstruktion

Ved Slagelse Engineering har vi mange års erfaring med konstruktion i både SolidWorks samt AutoDesk Inventor 3d. Vores spidskompetencer er indenfor områderne listet op nedenfor, men andre områder indenfor mekanisk konstruktion kan vi også være behjælpelige med.

Kompetencer vedr. mekanisk konstruktion

Udvikling & konstruktion af maskinkomponenter iht. maskindirektivet
Specialmaskiner til Pharma-Industrien
Maskiner til fødevareindustrien – 10års erfaring med konstruktion af fødevaremaskiner i rustfri stål
FEM-analyse til vurdering af styrken i komponenter
Cost-reduction på maskinkomponenter – specielt svejste komponenter til maskiner samt konstruktioner
Konvertering af svejste komponenter til Sheet-Metal for Cost-optimering
Konceptfase samt udfærdigelse at teknisk dokumentation til igangsætning af prototype ud fra skitser eller P&I-Diagrammer
Rådgivning indenfor komponentdesign samt mekanisk rådgivning

Konstruktion og rådgivning i Danmark

Vores egen tegnestue er beliggende lokalt i Slagelse, hvorfra vi kan gennemføre projekter vedr. blandt andet mekanisk konstruktion for vores kunder. Både projekter af større samt mindre karakter kan udføres helt eller delvist fra adressen i Slagelse.

Hvis du står med et behov for yderligere mandskab til din Engineering-afdeling, og ønsker at anvende en konsulent, der hurtigt sætter sig ind i opgaven og løser den efter jeres ønsker, er Slagelse Engineering det oplagte valg.

Vi er din lokale leverandør af tekniske konsulenter til udfærdigelse at teknisk tegning, teknisk dokumentation, samt mekanisk udvikling af maskiner & konstruktioner.

Konstruktion og rådgivning i udlandet

Gennemførsel af internationale projekter, herunder projekter for kunder med produktion i udlandet, er ikke noget problem, vi har flere års erfaring med håndtering af internationale leverandører af svejste konstruktioner samt maskinkomponenter. Se kundecases her.

Vi taler og skriver engelsk flydende og er vant til at kommunikere på teknisk engelsk om blandt andet mekanisk konstruktion. Dette er en fordel i situationer, hvor I ønsker at konstruktøren selv har dialogen med slutkunden og står for alt kommunikation samt udfærdigelse af den nødvendige dokumentation – alt sammen selvfølgelig i jeres navn samt efter jeres værdisæt.

En interim leder til din tekniske afdeling

Vi råder over personale med teknisk erfaring samt erfaring indenfor teknisk ledelse. Derfor tilbyder vi ligeledes virksomheder at indtræde som interim leder i det tekniske team med henblik på at gennemføre strukturering, standardisering af eksisterende produktionsgrundlag eller udvikling af nye produkter.

Det kan være at jeres produktionsgrundlag er udviklet gennem mange års erfaringer, men ikke blevet strømlinet og standardiseret med henblik på at effektivisere produktionen og derved nedbringe produktionsprisen – vi kan være behjælpelig med at gennemføre dette. Flere års erfaring med standardisering og effektivisering af produktioner samt tekniske dokumentationer.

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak, om hvordan Slagelse Engineering kan hjælpe dig, hvis du har du brug for mekanisk vejledning eller hjælp til mekanisk konstruktion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Meget hurtigt var Casper inde i vores faste rutiner og leverede straks et professionelt stykke arbejde.

Hele vejen igennem forløbet er alle forventninger blevet afstemt løbende, og alle aftaler overholdt. Vores samarbejde med Casper har fra første dag været rigtig godt, lige som vi havde forventet.

Vi håber på et langvarigt samarbejde med Slagelse Engineering.

Jeanett Barnes
CFOKECON A/S

Samarbejdet med Slagelse Engineering har lige fra første dag været perfekt.

De fleksible og kompetente konsulenter formår at sætte sig hurtigt ind i den konkrete case og leverer et utroligt højt engagement for den enkelte sag.

Slagelse Engineering har gentagende gange leveret et professionelt og gennemarbejdet resultat.

Ulrik Keldke
Teknisk ChefSyntegon
Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en email:
kontakt@slagelse-engineering.dk

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg
chevron-down