Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Leverandøraudit

Kvalitetssikring, kontrol af svejste emner og overholdelse af krav er bare nogle af de ting,
en ekstern leverandøraudit fra Slagelse Engineering kan være behjælpelig med.
Kontakt os i dag

Projektstyring gennem hele processen, fra konceptfasen til indkøring af den første 0-serie

Når der er travlhed, kan det være svært at få sikret, at alle underleverandører bliver overvåget og kvalitetssikret som det er nødvendigt, for at sikre at det endelige produkt leveres i den aftalte kvalitet til den aftalte tid.

Det kan være problematisk at undlade overvågningen af leverandører, specielt ved leverandørskifte eller ved indførsel af nye produkter, er det yderst vigtigt at sikre at det hele forløber som aftalt og uden ubehagelige overraskelser.

Har du behov for hjælp til at sikre at dit projekt bliver gennemført og styret sikkert i mål, kan det være en fordel at tage fat i en ekstern leverandøraudit/projektleder til dette.

Bred erfaring som leverandørauditør

Vi har tidligere beskæftiget os med håndtering og kvalitetssikring af leverandører både lokalt i Danmark, men også fungeret som leverandøraudit i andre lande, som eks. Asien eller div. Østlande. Se kundecases her.

Fælles for alle er behovet for kvalitetssikring af det leverede – både tidligt i processen, men i nogle tilfælde giver det også mening at udføre kontrol løbende, for at fange eventuelle afvigelser, og få disse dokumenteret og udbedret. Slagelse Engineering kan være behjælpelige med leverandøraudit/kontrol i mange forskellige projekt

Kvalitetssikring af svejste emner

 • Kontrol af materialecertifikater
 • Sikre korrekt dækning på:
  • Svejsecertifikater
  • Svejseprocedure
  • Non-destructive Test Kontrol

Kvalitetssikring af svejste emner

 • De opstillede krav i 3834-serien
 • Kvalitetskrav der ligger udenfor 3834-serien
 • Øvrige krav leverandøren måtte være underlagt

Kvalitetssikring af svejste emner

 • Anvendte WPS – samt overholdelse af disse
 • Svejselog – EXC-3
 • Svejsecertifikater iht. 9606-x

Specialister i maskinkonstruktion samt svejste komponenter

Vi har flere års erfaring med gennemførsel af projekter indenfor maskinkonstruktion samt svejste komponenter. Både efter DS/EN 1090 & DS/EN 3834-serien, sant andre produktionsstandarder.

Vi råder over egen certificeret svejsetekniker (IWT), og er derfor specialiseret i at vurdere leverandørens evne til at overholde krav.

Eksempeltvis:

Overholdelse af Svejseprocedure samt gyldighedsområder heraf.
Gennemgang af dokumentation for at sikre korrekte anførte svejsesymboler.
Sikre anvendelse af korrekt NDT-metode samt omfang.
Gennemgang af materialecertifikater.
Andre områder omhandlende svejsekvalitet

Vi evaluere din nye leverandør

Har du fundet en ny leverandør – måske i udlandet – som du ønsker, skal levere nogle emner til dig fremover, kan vi være behjælpelig med at vurdere den nye leverandør for at sikre bedst muligt at alle aftaler bliver overholdt, og at dine emner leveres i den aftalte kvalitet.

Din leverandørauditør i ind- og udland

Både ved leverandører i Danmark men også ved leverandører i udlandet er det en god ide, at sikre at de overholder alle aftaler, men også at sikre at de overhovedet er i stand til at levere det ønskede produkt.

Vi kan kvalitetssikre leverandøren – både ved at besøge leverandøren inden opstart af projektet, men også ved at uføre løbende besøg ved leverandøren, for at sikre at alt forløber som forventet, og derved undgå uventede overraskelser.

På leverandørbesøg kan vi evt. auditere leverandøren efter jeres kvalitetskrav. Men også ved gennemgang af leverandørens generelle produktionsfaciliteter, kan vi sikre at leverandøren er i stand til at levere som aftalt.