Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Syntegon

Syntegon Technology A/S

Det er med stor glæde at Syntegon Technology har valgt Slagelse Engineering som fast samarbejdspartner, når det kommer til mekanisk konstruktion & udvikling af specialmaskiner.

Syntegon Technology udvikler og producerer specialmaskiner til den farmaceutiske industri, hvor de laver semi- & fuldautomatiske maskiner til håndtering af forskellige produkter bl.a. montagestationer til insulin penne, autoinjektorer samt andet håndteringsudstyr til den farmaceutiske industri i hele verden.

Maskinerne, der bliver lavet ved Syntegon Technology, er førende inden for deres område, og en stor del af opgaven er at finde på nye løsninger til en sikker og skånsom håndtering af emnerne, for at sikre at den færdige maskine er i den absolutte bedste kategori, når den leveres til kunden.

En stor del af udviklingen ligger i design og materialevalg. Både valg af FDA-godkendte materialer til bearbejdede maskinkomponenter samt valg af indkøbte komponenter til integrering i den endelige maskine – herunder både pneumatiske komponenter samt elektriske komponenter.

Som konsulenter hos Syntegon Technology havde Slagelse Engineering selv en teknisk dialog med leverandøren af disse mekaniske komponenter, og fandt sammen med leverandørens repræsentant frem til det mest optimale komponentvalg, ud fra erfaringer samt beregninger.

Behov for eksterne konsulenter til maskinkonstruktion

Grundet succes og øget ordretilgang i 2019 har vi haft muligheden for at hjælpe Syntegon Technology med yderligere personale til mekanisk konstruktion, som er en nødvendighed for at kunne gennemføre de igangværende projekter til den rette tid og til den høje kvalitet som forventes af slutkunden.

Projekterne omhandler processerne lige fra de første konceptudviklinger og test af nye komponenter, til dokumentation af de endelige arbejdstegninger til produktionen.

Slagelse Engineering som fast samarbejdspartner

Vi har gennem 2019 haft tilknyttet 1-2 konsulenter dagligt afhængig af behovet i den pågældende periode, og det er med stor glæde at Syntegon Technology har valgt Slagelse Engineering som fast samarbejdspartner, når det kommer til mekanisk konstruktion & udvikling af specialmaskiner.

Hos Syntegon Technology tegnes der i SolidWorks med PDM.

Skal vi også hjælpe dig med dit næste projekt? Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en e-mail:
[email protected]

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg