Hop til indhold
[email protected]
+45 30305390

Bygningsstål

til byggeri og industri
Kontakt os i dag

Bygningsstål til byggeri og industri

Hos Slagelse Engineering er vi specialister i at konstruere stålkonstruktioner og svejste konstruktioner til byggeri og industri. Slagelse Engineering har en bred erfaring indenfor 3D modellering af komplekse stålkonstruktioner, herunder samlingsdetaljer og produktionstegninger. Vi kan ydermere eftervise løsninger ved ekstern statiker.

Slagelse Engineering har også mulighed for at være sparringspartner med for eksempel Total- eller hovedentreprenør, rådgivende arkitekt eller bygherre til at definere den helt rigtige løsning meget tidligt i projektet.

Grundet Slagelse Engineerings’s brede erfaring indenfor stålindustrien er vi også en foretrukken partner indenfor kvalitetssikring af stålopgaver, både hos underleverandøren og/eller on site på byggepladsen.

Kompetencer indenfor bygningstål

Kvalitetssikring af stålkonstruktioner, herunder også svejseteknisk
Konstruktion af stålkonstruktioner og svejste konstruktioner i 3D
Samlingsdetaljer og produktionsgrundlag
Rådgivning om stålløsninger
Projektledelse af større projekter

Research & Development

Når du ønsker at udvikle på et allerede eksisterende produkt eller udvikle et nyt produkt helt fra bunden, hvor du kan har idéen men ikke muligheden for selve R&D processen.

CE-mærkning

Vi kan være behjælpelige med at sikre, at dit produkt overholder den gældende lovgivning, og derved sikkert kan tages i brug af slutbrugeren.

3D-tegning

Vi har egen tegnestue med licenser til SolidWorks & Autodesk Inventor. Vi tilbyder desuden On-Site engineering, hvor konsulenten sidder lokalt hos dig og indgår i det øvrige team.

Teknisk dokumentation

Udfærdigelse af teknisk dokumentation til det endelige produktgrundlag eller udfærdigelse af brugermanualer for overholdelse af krav til CE-mærkning.

Konstruktion og rådgivning i Danmark

Vores egen tegnestue er beliggende lokalt i Slagelse, hvorfra vi kan gennemføre projekter vedr. blandt andet mekanisk konstruktion for vores kunder. Både projekter af større samt mindre karakter kan udføres helt eller delvist fra adressen i Slagelse.

Hvis du står med et behov for yderligere mandskab til din Engineering-afdeling, og ønsker at anvende en konsulent, der hurtigt sætter sig ind i opgaven og løser den efter jeres ønsker, er Slagelse Engineering det oplagte valg.

Vi er din lokale leverandør af tekniske konsulenter til udfærdigelse at teknisk tegning, teknisk dokumentation, samt mekanisk udvikling af maskiner & konstruktioner.

Konstruktion og rådgivning i udlandet

Gennemførsel af internationale projekter, herunder projekter for kunder med produktion i udlandet, er ikke noget problem, vi har flere års erfaring med håndtering af internationale leverandører af svejste konstruktioner samt maskinkomponenter. Se kundecases her.

Vi taler og skriver engelsk flydende og er vant til at kommunikere på teknisk engelsk om blandt andet mekanisk konstruktion. Dette er en fordel i situationer, hvor I ønsker at konstruktøren selv har dialogen med slutkunden og står for alt kommunikation samt udfærdigelse af den nødvendige dokumentation – alt sammen selvfølgelig i jeres navn samt efter jeres værdisæt.