Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en email:
kontakt@slagelse-engineering.dk

×

Automation

Det smart.

Kontakt os i dag

Hvorfor Automatisere?

Flere og flere virksomheder oplever succes med at automatisere deres arbejdsgange, både for at nedbringe produktionstider, men også for at nedbringe arbejdsbelastningen for medarbejderne som dagligt laver mange rutineprægede bevægelser.

Ved Slagelse Engineering har vi mange års erfaring med automation, specielt indenfor Pharmasektoren men mange af de samme principper kan også anvendes i andre industrier og miljøer.

Det kan enten være optimering af enkelte processer, men også hele produktionslinjer og anlæg som skal optimeres og automatiseres, for at kunne optimere produktionstider og kvaliteten ved et ensartet produkt hver gang.

Kan vi automatisere & effektivisere vores produkt?

Hvad enten det omhandler produktion af fødevarer, konstruktionselementer eller produkter til medico, kan vi være behjælpelige med gennemførsel af dit projekt.

Typisk indleder vi et projekt ved at nedbryde det i mindre del-projekter, både for at sikre en effektiv og struktureret fremdrift, men også for at sikre at vi hele tiden er i stand til at være dynamiske overfor jeres ønsker til det endelige produkt.

Igennem hele projekter har vi tæt dialog med jer som kunde, og vi holder løbende status og review med jer hvor vi hele tiden følger op på projektets fremdrift. Disse møder og reviews bliver typisk fastlagt allerede i den tidlige del af projektet, sammen med udfærdigelsen af tidsplanen for det overordnede projekt.

Øget produktivitet
Cost-reduction
Høj gentagelsesnøjagtighed
Undgå ensartet arbejde
Driftsikker og stabil produktion

Mechanical Engineering & Software

Vi står for alt igennem projektet lige fra konceptudvikling af de mekaniske løsninger, til udvælgelse af softwareløsninger og dokumentation af disse, både via el-diagrammer & P&ID.

Alle mekaniske løsninger dokumenteres i SolidWorks, som er vores foretrukne program til konstruktion i 3d.

Læs mere om vores tegnestue

FAT/SAT

Allerede i den indledende fase af projektet fastlægges behovet for FAT/SAT for den endelige løsning, for at sikre at løsningen virker som forventet inden den overdrages til jer.

FAT & SAT kan både laves som levetidstest, og som en funktionstest. Typisk omhandler testen at eftervise maskinens evne til at performe som forventet, men også at den eks. er i stand til at håndtere skrøbelige emner uden at beskadige disse under drift.

Meget hurtigt var Casper inde i vores faste rutiner og leverede straks et professionelt stykke arbejde.

Hele vejen igennem forløbet er alle forventninger blevet afstemt løbende, og alle aftaler overholdt. Vores samarbejde med Casper har fra første dag været rigtig godt, lige som vi havde forventet.

Vi håber på et langvarigt samarbejde med Slagelse Engineering.

Jeanett Barnes
CFOKECON A/S

Samarbejdet med Slagelse Engineering har lige fra første dag været perfekt.

De fleksible og kompetente konsulenter formår at sætte sig hurtigt ind i den konkrete case og leverer et utroligt højt engagement for den enkelte sag.

Slagelse Engineering har gentagende gange leveret et professionelt og gennemarbejdet resultat.

Ulrik Keldke
Teknisk ChefSyntegon
Ring til os i dag:
+45 30305390
Send os en email:
kontakt@slagelse-engineering.dk

Brug for en rådgivende
ingeniør i særklasse?

Casper er klar til at hjælpe.

Casper Berg
chevron-down